rozimamj's FotoPage

By: rozima mat johan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jun-2008 15:50 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Jamilah & Hassan

berseri2
Ila & Saailla
Illa & Me
View all 5 photos...
Assalammualaikum WBT / Salam Sejahtera,

Kepada kawan2 semua, untuk tatapan gambar perkahwinan Jamilah (xstudent 5 Emas). Maaf ye, cuma ini saja yg sempat saya tunjukkan sebab nak rushing kenduri kat Klang.


Sunday, 23-Dec-2007 22:54 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Ayu Diana & Shahrol Rizal

Ayu Diana
Noorliana & Sister
Jamilah & Saialla
View all 10 photos...
assalammualaikum wbt / hi

untuk tatapan kawan2 semua, ada beberapa keping gambar yg ingin saya kongsikan bersama2.. maaf ya sekiranya gambar tidak begitu jelas. saya, saialla dan jamilah sampai sesat nak cari jalan ke majlis Ayu Diana(Dewan Taman Klang Jaya) .. alhamdulillah kami sampai, tp xsempat tengok Ayu Diana berarak dan dok atas pelamin.

Cute sangat dia dia.. mmg bagai pinang dibelah dua.. untuk makluman kawan2 bunga telur atas pelamin yang warna maroon dibuat sendiri oleh Ayu Diana
.


Thursday, 20-Dec-2007 14:41 Email | Share | | Bookmark
Accident 2 hari nak raya Aidil Fitri

accident 630am 11-10-07
accident
pehh... teruk gak
View all 4 photos...
Gara2 keletihan dan mengantuk.. nasib kurang baik, accident lak lagi 2 hari nak raya.. dah wat report.. biasa la kena saman br la buleh claim..

Syukur kpd ALLAH SWT.. xcedera cuma sakit2 badan je.. lepas drpd kejadian tu, kalu letih xberani nak drive..


Monday, 16-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambar tunang rushazila

hantaran
buah2an
emmm... sedap nyer
View all 20 photos...
Rushazila Ruslan dan Oza (25.12.2005).. Majlis berlangsung di Sungai Buluh lepas Zohor.. Hantaran rm10,000. InsyaAllah antara bulan 6-9 majlis perkahwinan berlangsung.


Friday, 17-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MADAGASCAR

cite cartoon
qiqi
jun
View all 5 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net